Căștile Forbrain - aliat important în îmbunătățirea abilităților de limbaj, atenție și memorie

Abilitatea noastră de a ne menține atenția depinde de starea noastră generală de vigilență, permițând sistemului nervos să fie receptiv la toate tipurile de informații percepute. Pentru a funcționa optim, creierul are nevoie de stimuli iar majoritatea  sunt receptați prin intermediul urechii. Căștile ForBrain lucrează asupra acestei stări de alertă corticală favorizând transmisia frecvențelor înalte ale vocii ce au un rol extrem de important de energizare. Filtrul dinamic creează de asemenea variații în intensitatea si rezonanța vocii, al cărui efect este de a surprinde continuu creierul, menținându-l în acest fel într-o stare de alertă. Amplificând sunetele limbii vorbite și favorizând percepția lor prin conducție osoasă, Forbrain facilitează abilitatea de a vorbi și comunica fluent.


Căștile Forbrain sunt un aliat important in îmbunătățirea abilităților de limbaj, atenție și memorie pentru micuții noștri beneficiari. Forbrain este un dispozitiv revoluționar de antrenament a creierului. Creat de proprietarii Metodei Tomatis, Forbrain folosește vocea pentru a antrena creierul să proceseze mai eficient informațiile senzoriale.
Din momentul în care vorbești, dispozitivul modulează sunetul vocii tale folosind filtrul dinamic. Această tehnologie revoluționară analizează și îmbunătățește vocea, amplificând frecvențele și ritmul. Căștile transmit imediat sunetele înapoi prin conducere osoasă prin oasele temporale, care reantrenează bucla de feedback auditiv a creierului.


Dispozitivul folosește bucla naturală de feedback auditiv pentru a se antrena:
-Pronunția
-Calitatea vorbirii
-Atenţia
-Memoria
-Ascultarea
-Citirea și Comunicarea


Sunetul face ca oasele noastre să vibreze. Sunetul nu este perceput doar prin intermediul timpanului (conducția aerului), ci și prin conducerea osoasă. Impulsurile nervoase electrice sunt transmise creierului prin ambele căi de transmisie. Impulsurile electrice formează baza tuturor procesărilor senzoriale din creier. Forbrain îmbunătățește percepția propriei voci prin conducerea osoasă. Împreună cu conducția naturală a aerului, Forbrain poate ajuta la procesarea informațiilor acustice din creier mai precis și mai rapid. Forbrain îmbunătățește conștientizarea de sine, ceea ce face vorbirea mai ușor de corectat.

„Cu cât exersezi mai des cu Forbrain, cu atât creierul tău devine mai clar – doar folosește-ți puterea vocii”.